Volledig scherm
© Thinkstock

The Banner uit Gilze wint publieksprijs Café Top 100

GILZE - Irish Pub The Banner in Gilze heeft de publieksprijs van de Café Top 100 in de wacht gesleept. Dat werd maandagavond bekendgemaakt.

De publieksprijs ging naar het café dat via Facebook de meeste stemmen kon genereren. Ongeveer twaalf procent van de stemmen ging naar de pub in Gilze, dat stond gelijk aan 12.660 stemmers. Het café bleef daarmee Central uit Venlo (2) en De Toren uit Heeswijk-Dinther (3) voor.

Het is niet de eerste keer dat The Banner een prijs krijgt, vorig jaar was de publieksprijs ook voor de Irish pub uit Gilze.

Café Top 100
De Café Top 100 werd maandagavond bekendgemaakt door vakblad Misset Horeca. In de Karkol in Maastricht veroverde de eerste plaats. De best scorende Brabantse kroegen op de ranglijst zijn De Tijd in Oisterwijk (6) en De Toren in Heeswijk-Dinther (7). Bar le Duc uit Den Bosch eindigde op de 25ste plaats.

Gouden Apenstaart
H32 in Oss ging ervandoor met de Gouden Apenstaart. Deze prijs is bedoeld voor het café met het beste social media-beleid. De zaak krijgt complimenten voor de moderne en overzichtelijke website en de inzet op onder meer Facebook en Instagram.

Tilburg e.o.