VIDEO: Imker uit Tilburg komt in actie tegen vuilnisbelt langs A58

TILBURG - Imker Marcel Horck kon de vuilnisbelt die langs de A58 was ontstaan door een 'politiek spelletje' tussen Rijkswaterstaat en hotelketen Van der Valk niet langer aanzien. Woensdag is hij met twee andere er naartoe gereden en heeft een stapel opgeruimd.

,,Het verbaast mij heel erg. Er ligt niet een stapel, maar er liggen minstens vijf stapels met vuilnis meters hoog opgestapeld. Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien." De imker hoopt nu dat de verantwoordelijke mensen wakker zijn geworden en naar een oplossing zoeken.

Horck staat inmiddels wel in contact met Rijkswaterstaat die aangeeft het probleem serieus te nemen. Als het vuilnis er over een tijdje nog ligt, wil hij iets ludieks verzinnen.  

Volledig scherm
Imker Marcel Horck uit Tilburg ruimt vuilnis op naast de A58. © BeeldWerkt
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het waren zes hete vakantieweken met meerdere hittegolven: veel zonuren Eindhoven en 36,4 graden in Volkel
    Overzicht

    Het waren zes hete vakantiewe­ken met meerdere hittegol­ven: veel zonuren Eindhoven en 36,4 graden in Volkel

    GILZE EN RIJEN - Deze zomer werd het van de hele provincie het warmst in Gilze en Rijen. Het was daar op 26 juli maar liefst 37,6 graden. Dat blijkt uit de temperaturen van de vier Brabantse meetstations van het KNMI, op iedere dag gemeten in de afgelopen zes weken. Die stations staan op vliegbasis Woensdrecht, vliegbasis Gilze-Rijen, vliegbasis Eindhoven en vliegbasis Volkel.

Tilburg e.o.