Volledig scherm
Het gezondheidscentrum in Goirle. © Ad van der Velden

BENU neemt Goirlese Service Apotheek over

GOIRLE - De Goirlese Service Apotheek, die in het Goirlese gezondheidscentrum aan het Oranjeplein is gevestigd, wordt een BENU Apotheek. Eigenaar Rob van Thiel uit Tilburg verkocht zijn bedrijf aan de Brocacef Groep uit Maarssen. De huidige BENU apotheek aan de Kalverstraat – tot medio 2016 Mediq – verhuist binnenkort naar het gezondheidscentrum.

Rob van Thiel bevestigt dat zijn apotheek sinds begin januari is verkocht. Hij vertelt door BENU benaderd te zijn en wil er niet meer over kwijt. ,,Ik ben namelijk geen eigenaar meer”, aldus Van Thiel. Vorig jaar verkocht hij zijn beide Tilburgse apotheken Klijsen en De Quirijnstok aan de VNA uit Amersfoort, een organisatie van ruim honderd apotheken, die jonge apothekers de kans biedt een bedrijf over te nemen.

Wat er precies gaat veranderen met de in het Goirlese centrum gevestigde apotheken is, op de verhuizing na dan, niets te zeggen volgens een woordvoerder van de apotheekformule BENU. ,,Het personeel is inmiddels op de hoogte van de overname en de verwachting is dat er medio februari meer duidelijk wordt”, aldus de woordvoerder.

De Brocacef Groep, waar BENU onderdeel van uitmaakt, heeft ruim 500 apotheken verspreid over heel Nederland.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.