Volledig scherm
PREMIUM
Bert Schellekens, fractievoorzitter LRG. © Willem de Volder

De coalitie in Goirle is in zicht: LRG wil verder met de grootste 3

GOIRLE - De Lijst Riel Goirle (LRG) wil met drie andere partijen verder praten over een coalitie. De grootste partij van Goirle hoopt op 1 mei een nieuw college te presenteren.

De Lijst Riel Goirle (LRG) gaat met de VVD, het CDA en Pro Actief Goirle (PAG) om de tafel om tot een coalitie te komen. De ambities van deze partijen passen het best bij elkaar, zegt Bert Schellekens, fractievoorzitter van LRG. Dit weekeinde komen vertegenwoordigers van de partijen bij elkaar. Het streven is om voor 1 mei een nieuw college van B en W te installeren.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuw ophaalsysteem in Goirle in de maak: op naar drie containers en beter scheiden
    PREMIUM

    Nieuw ophaalsys­teem in Goirle in de maak: op naar drie containers en beter scheiden

    GOIRLE - Volgend jaar krijgen alle huishoudens in Goirle en Riel andere afvalcontainers. Als de gemeenteraad tenminste instemt met een nieuw systeem voor het inzamelen van afval. In totaal krijgt een huishouden drie containers: een duocontainer voor papier en zogenoemd PMD (plastic en aanverwanten), een restafval- en een GFT-container. Voor de harmonie in Riel heeft het nieuwe systeem grote gevolgen. Daar betekent het ophalen van oud papier nu nog een bron van inkomsten.

Tilburg e.o.