Volledig scherm
PREMIUM
Drunenaar Wijnand Aarts spreekt schande van het Goirlese plan voor een standbeeld van Ireen Wüst. © Frank Tromelen (archieffoto 2010)

Drunense criticaster van Goirles standbeeld voor Ireen Wüst: 'Ik zal mij wel op glad ijs begeven'

UPDATEDRUNEN - Hij is 74 jaar en kan zijn hele leven al niet tegen onrechtvaardigheid. Deze keer heeft Drunenaar Wijnand Aarts het niet begrepen op het plan om in Goirle een standbeeld voor olympisch schaatskampioene Ireen Wüst op te richten.

,,Ik zal mij wel op glad ijs begeven", zegt Aarts die zegt de toorn van Goirlese Wüst-fans niet te vrezen. ,,Eerlijk gezegd verwacht ik dat ze zelf laat weten niets voor zo'n beeld te voelen. Belachelijke persoonsverheerlijking. Moeder Theresa en een alleenstaande moeder met vijf kinderen, díe verdienen een standbeeld."

  1. Organisaties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekondigde bezuinigingen

    Organisa­ties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekon­dig­de bezuinigin­gen

    GOIRLE - Nog voordat de burgerraadsleden vanavond iets mogen vinden over de voorstellen om te bezuinigen in Goirle, willen zes personen een voorzetje geven. Loek Sijbers van Factorium, Peter Kok van de Bibliotheek Midden-Brabant, Paul van Aanholt van schoolbestuur Edu-Ley, Marcel Konings van de Stichting Sportgroep Gehandicapten Goirle, Sanne Weustink van het Jan van Besouw en Piet Colpaart op persoonlijke titel komen inspreken.

Tilburg e.o.