Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Geen animo voor logeerhuis Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk dus het project stopt

TILBURG - De pilot met het logeerhuis dat woonstichting Leystromen ter beschikking stelde voor gezinnen in Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk stopt ermee. Er blijkt geen animo voor te zijn, zo hebben de drie gemeenten samen met Leystromen besloten. 

Het logeerhuis was bedoeld als tijdelijke woonruimte waar gezinnen in een noodsituatie tot rust kunnen komen. Als veilige plek, vlakbij hun eigen woonomgeving. In de eerste periode van een jaar vanaf december 2018 bleek al dat er geen behoefte aan zo'n plek. Ook nadat de voorwaarden werden versoepeld, is er geen gebruik van gemaakt. 

De drie gemeenten bekeken per situatie wat de best passende oplossing voor een gezin is. Bij de besproken situaties is uiteindelijk gekozen voor andere, meer structurele en beter passende oplossingen. Het kan dan gaan om een keuze voor andere opvang of opvang bij familie of vrienden. 

  1. Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavalsparodie Carpool Carnaoke
    video

    Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavals­pa­ro­die Carpool Carnaoke

    TILBURG - Dit is dé Brabantse parodie op de populaire tv-serie Carpool Karaoke: Carpool Carnaoke! Vlak voor carnaval rijdt de Tilburger Thomas van Groningen (29), bekend van dj-duo Lanterfantje, met zijn favoriete carnavalszangers om hun hits mee te zingen. Wat het extra bijzonder maakt: de Tilburger lijkt sprekend op de presentator van de Britse Late Night Show met James Corden.

Tilburg e.o.