De uitbater van het tankstation waar ze zo meteen langs komen zal het met tandenknarsen hebben aangezien: de groep van cv Gas d’r op haalde in de Goirlese optocht haar inspiratie bij de buren: de goedkope benzine in Poppel.
Volledig scherm
De uitbater van het tankstation waar ze zo meteen langs komen zal het met tandenknarsen hebben aangezien: de groep van cv Gas d’r op haalde in de Goirlese optocht haar inspiratie bij de buren: de goedkope benzine in Poppel. © Jeroen van Eijndhoven / Beeld Werkt

Geen Prinsenbal, geen Kraokfestijn, geen optocht: ook Goirle en Riel zetten streep door carnaval

GOIRLE - Ook Goirle voegt zich in de rij van gemeenten die vast een streep door carnaval zet. ,,We hadden gehoopt half november een positiever bericht naar buiten te kunnen brengen maar eerder dan verwacht moeten wij tot onze spijt concluderen dat de coronapandemie roet in het eten gooit", stellen de carnavalsstichtingen in een gezamenlijke verklaring. 

 1. Actie om verstoren van de natuur tegen te gaan, crossers gepakt op Gorp en Roovert
  PREMIUM

  Actie om verstoren van de natuur tegen te gaan, crossers gepakt op Gorp en Roovert

  HILVARENBEEK/GOIRLE - Twee crossers zijn zondag staande gehouden omdat ze aan het crossen waren op het landgoed Gorp en Roovert en de Roovertsche Heide. Ook enkele buggy's hebben een boete gekregen omdat ze reden op paden waar dat niet mocht. Het was een gezamenlijke handhavingsactie van diverse handhavende instanties vanwege het begin van het broedseizoen. Het is tot 15 juli verboden om opzettelijk vogels, hun eieren en hun nesten te verstoren of te vernielen.
 1. Mexicaanse YouTubester Daniela Bos woont nu in Breda: ‘Nederland is geweldig’
  Play

  Mexicaanse YouTube­ster Daniela Bos woont nu in Breda: ‘Nederland is geweldig’

 2. Babyeendjes overleden na mishandeling: 'Dit is geen kwajongensstreek meer'
  Play

  Babyeend­jes overleden na mishande­ling: 'Dit is geen kwajongens­streek meer'

Tilburg e.o.