Volledig scherm
800 bezoekers vermaakten zich in de Goirlese sporthal. © Ad van der Velden

Goirle: Sporthal De Haspel decor van Power of the 90’s event

GOIRLE - Sporthal De Haspel in Goirle was zaterdagavond het decor voor het dance-event The Power of the 90’s. Het was voor het eerst dat de sporthal omgetoverd werd tot een grote danshal. Ruim 650 bezoekers kochten in de voorverkoop een kaartje voor het evenement van Q2 Events uit Tilburg met optredens van Paul Elstak, dj Jean, Max Miller en dj Ramo.

Niels Janssens van Q2 Events was tevreden met het bezoekersaantal, maar hij vertelde dat er in de hal plek was voor 800 muziekliefhebbers. “Toch een mooi aantal en dan te bedenken dat we bij een soortgelijk evenement pas geleden in de Reeshof in Tilburg minder bezoekers over de vloer kregen”, aldus Janssens.

Hij kondigde al eerder aan dat als het een succes wordt, hij vaker soortgelijke events in Goirle wil organiseren.

Sporthal De Haspel in Goirle was de laatste zaterdag van oktober het decor van het dance-event The Power of the 90's met de deejays Paul Elstak, Max Miller, dj Ramo en dj Jean. Q2 Events uit Tilburg had in de voorverkoop zo'n 650 kaarten verkocht en Niels Janssens (woordvoerder) was hier tevreden over. Het muziekspektakel duurde tot middernacht.

Tilburg e.o.