Volledig scherm
© Ad van der Velden

‘Goirle Zingt’ Midzomer Festival druk bezocht

GOIRLE - Het Kloosterplein in Goirle stond vrijdagavond bij de opening van het 7e Midzomer Festival voor het programmaonderdeel ‘Goirle Zingt’ lekker vol. De organisatie schatte dat er zo’n 700 muziekliefhebbers naar het plein kwamen om met elkaar evergreens te zingen.

Bart Melis – alias Johnny Purple – en Roy van Gils presenteerden het programma. Naast Coverband Blast! trad een combi van de Goirlese en Rielse harmonie op met het koor TAGO (Theater Atelier Goirle Oisterwijk). Het enkele druppeltje regen kon het publiek niet deren. Jong en oud genoot van de samenzang.

Naast een kunst- en boekenmarkt op De Hovel is de zaterdagmiddag het Kloosterplein voor de kinderen met ‘Sing along Kids’. Muziek uit de ’80 en ’90 jaren, vertolkt door twee tijdelijke Goirlese coverbands zijn er ’s avonds te horen tijdens de MidSummer Party. Zondagmiddag is het Swinging Sunday met o.a. een optreden van The Dutch Swing College Band.

Volledig scherm
© Ad van der Velden
Volledig scherm
© Ad van der Velden
Het Kloosterplein in Goirle stond vrijdagavond bij de opening van het 7e Midzomer Festival lekker vol.Met elkaar evergreens zingen en het bleef deze keer op een enkel spatje regen an droog. De harmonieën O&U en M&V zorgden voor de muzikale begeleiding, net als coverband Blast!. Het koor TAGO en de beide voorzangers Bart Melis - alias Johnny Purple - en Roy van Gils deden vocaal hun ding. De organisatie was zeer te spreken over het opkomst.

Tilburg e.o.