Volledig scherm
© Ad van der Velden

'Goirlese' coverbands doen het goed tijdens Midzomer Festival

GOIRLE - De 2 'gelegenheids ' coverbands Blujam en Monkery, die zaterdagavond het podium van het Midzomer Festival in Goirle betraden, leverde bij het publiek enthousiaste reacties op.

Opmerkingen als 'wauw wat goed', 'gaaf' en 'vet gaaf' waren enkele van de vele positieve reacties die te horen waren tijdens de optredens van deze bands. Initiatiefnemer Ben van Gerven, die 12 muzikanten van willekeurige bands met Goirlese roots, bij elkaar wist te krijgen, riep uit: "Dit smaakt naar meer". Als het aan hem ligt komt er een vervolg. Het publiek kwam overigens niet zo massaal naar dit programmaonderdeel van het Midzomer Festival, wat volgens de organisatie lag aan de mindere weersomstandigheden. Het was fris en er viel geregeld wat miezerige regen.

Nadat Blujam en Monkery met hun optreden klaar waren, had de organisatie nog een verrassing in petto. Walter Vermeer - alias Mister Soul - betrad het podium om een half uur lang een show te geven. DJ Maarten sloot vervolgens de 80th en 90th Party af.

De twee 'gelegenheids ' coverbands Blujam en Monkery, die zaterdagavond het podium van het Midzomer Festival in Goirle betraden, leverde bij het publiek nogal wat enthousiaste reacties op. Opmerkingen als 'wauw wat goed', 'gaaf' en 'vet gaaf' waren enkele van de vele positieve reacties die te horen waren tijdens de optredens van deze bands.. Initiatiefnemer Ben van Gerven, die twaalf muzikanten van willekeurige bands met Goirlese roots, bij elkaar wist te krijgen, riep uit: "Dit smaakt naar meer". Na het optreden van Blujam en Monkery trad Walter Vermeer - alias Mister Soul - op. DJ Maarten sloot vervolgens de 80th en 90th Party af.

Tilburg e.o.