Volledig scherm
Kastanjerock Goirle. © Ad van der Velden

Kastanjerock in Goirle gaat toch door

GOIRLE - Nadat bij de zesde editie in 2016 Kastanjerock in Goirle werd bestolen, riep het echtpaar Abrahams dat ze het bijltje erbij neer zou gooien als het gestolen goed niet terug werd bezorgd. De spullen zijn niet terug en ook hun oproep leverde geen enkele tip op, maar het echtpaar wil het kleine festival onder de kastanjeboom aan de Turnhoutsebaan toch niet opgeven.

Volgens Ankie Abrahams is het programma voor eerste Pinksterdag, zondag 4 juni, op een band na rond. Zoals gebruikelijk treden zes bands op, waarvan drie cover- en drie tribute bands. De volledige line-up wordt pas bekend gemaakt als met de laatste band een afspraak is gemaakt.

Ankie Abrahams: ,,Dat we besloten hebben toch door te gaan, is te danken aan heel veel positieve reacties van enorm veel mensen. Natuurlijk was het een domper dat uit de tent een AED, twee geluidsboxen, een schroefmachine, brandblusser en een tas werden gestolen. Wat een gezellige after-party had moeten worden, werd een drama en dan roep je weleens dingen, zoals we vorig jaar deden. Maar dit jaar gaan we het anders aanpakken met bijvoorbeeld extra beveiliging na afloop."

Tilburg e.o.