Volledig scherm

Kinderen genieten van Sinterklaasverhaal in De Haspel in Goirle

GOIRLE – Veel kinderen en (groot)ouders waren zaterdagmiddag in sporthal De Haspel aanwezig, waar voor de twaalfde keer de Sinterklaas Tejaater Sjoow te zien was.

De ruim 650 bezoekers werden getrakteerd op liedjes, muziek, dans en een spannend verhaal over moderne techniek, namelijk een app die er voor zorgt dat de pieten meer tijd krijgen voor ontspanning. Sinterklaas was hier niet zo gelukkig mee.

De Tejaater Sjoow, die dit weekend vier keer wordt opgevoerd, trekt in totaal circa tweeduizend bezoekers, een aantal dat al jaren gelijk is. ,,En daar zijn we blij mee”, aldus een woordvoerder van de organisatie. Voor de twee optredens op zondag – start half elf en half drie - zijn nog kaartjes te koop aan de kassa in sporthal De Haspel.

Volledig scherm
© Ad van der Velden/BD
De 12e Sinterklaas Tejaater Sjoow op zaterdag en zondag in sporthal De Haspel in Goirle trok ruim 2000 bezoekers. Zij genoten van de liedjes, het verhaal en de aanwezigheid van de pieten en Sinterklaas. Het verhaal 'Sinterklaas & het Malle Memo Menu' ging over een app, die was ontwikkeld om de pieten meer vrije tijd te geven. Sinterklaas werd hier niet gelukkig van.

Tilburg e.o.