Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Mark van Stappershoef en wethouder Berend de Vries van Tilburg beklinken de grenscorrectie rond de Bakertand in december 2017. © Gemeente Goirle

Maximaal 100 km op de A58: Goirle trekt samen met Tilburg op in die lobby

GOIRLE - Goirle moet samen met Tilburg lobbyen om de snelheid op de A58 zo snel mogelijk terug te brengen van maximaal 130 naar 100 kilometer. Verder is zeker het laatste woord over de nieuwe wijk Bakertand nog niet gezegd in de gemeenteraad van Goirle. 

Werd enkele weken geleden nog gedwee geknikt toen het koersdocument voor de bouw van een nieuwe woonwijk van 420 huizen aan de A58 werd gepresenteerd, gisteren hadden de burger- en raadsleden in Goirle hun huiswerk gemaakt. En kwam er een lijst aan zorgen en opmerkingen op tafel.  

  1. Organisaties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekondigde bezuinigingen

    Organisa­ties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekon­dig­de bezuinigin­gen

    GOIRLE - Nog voordat de burgerraadsleden vanavond iets mogen vinden over de voorstellen om te bezuinigen in Goirle, willen zes personen een voorzetje geven. Loek Sijbers van Factorium, Peter Kok van de Bibliotheek Midden-Brabant, Paul van Aanholt van schoolbestuur Edu-Ley, Marcel Konings van de Stichting Sportgroep Gehandicapten Goirle, Sanne Weustink van het Jan van Besouw en Piet Colpaart op persoonlijke titel komen inspreken.

Tilburg e.o.