Volledig scherm
Het MidZomer Festival. © Willem de Volder

MidZomer Festival Goirle sluit af met jazz

GOIRLE - De zondagmiddag van het MidZomer Festival Goirle was voor de jazzliefhebbers. Het was in ieder geval droog en dat bracht de nodige bezoekers op de been, die zeker afkwamen op The Dutch Swing College Band.

Daarnaast traden The Big Band Goirle en The South Jazz Band op. Op het plein was daarnaast nog een muziekmarkt ingericht. Volgens organisator Fons van Dijck was het lekker druk bij dit laatste onderdeel van het zevende Midzomer Festival.

Hij was zeer tevreden met het verloop van het festival, dat hij 'gezellig en ontspannen' noemde. "We hebben mooie bezoekersaantallen gehaald met ons Festival", aldus Van Dijck. Het MidZomerfestival werd gehouden op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni.

Bekijk hieronder het optreden van de Dutch Swing College band op het MidZomer Festival.

Swinging Sunday was het onderdeel van het 7e MZF waarmee werd afgesloten. De organisatie wist o.a. The Dutch Swing College Band voor een optreden te strikken, waar het publiek wel naar wilde komen luisteren. Volgens de organisatie was het gezellig druk op het plein. Naast DSCB trad de Big Band Goirle en The South Jazz Band op.

Tilburg e.o.