Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Nieuw evenement in Goirle: Food Festival Breehees met veel demonstraties

GOIRLE - Het nieuwe Food Festival Breehees wordt een dag voor het hele gezin. Het evenement op zondag 26 augustus omvat niet alleen eten en drinken maar ook demonstraties en muzikanten zoals live piano-entertainment door de Jongens Van Je Weet Wel. 

Paul Brands (Keurslager Van Hest) en Carolien Schellekens (Camping Breehees) zijn de initiatiefnemers. Ook De Commanderie is bij de organisatie betrokken.  ,,Het is wat groter geworden dan aanvankelijk de bedoeling was", zegt Brands. ,,Steeds meer bedrijven sluiten aan, het wordt een lifestyle event." Hij doelt onder meer op de beautybehandelingen door Van Beurden, de demonstraties van schilderes Simone Theelen, de komst van een mobiele Barber Truck, Tuincentrum Sjef Oerlemans en de aanwezigheid van Greetz Ballonnen. 

Genieten van 'food and drinks' vormt de hoofdmoot. Het is een gezinsuitje want ook voor de kinderen valt er veel te beleven. Een schaapherder komt met zijn kudde, ponyrijden en er is een roofvogelshow. Food Festival Breehees vindt van 10.00 tot 22.00 uur plaats op een veld tegenover de campingboerderij Breehees in Goirle .

Tilburg e.o.