Volledig scherm
Een impressie voor de nieuwbouw van Buitensportcentrum Rocks 'n Rivers. © De Vierde Toren

Nieuwbouw voor buitensportcentrum Rocks 'n Rivers bij Natuurpoort Goirle

GOIRLE - Rocks 'n Rivers realiseert bij de Natuurpoort aan het Gorps Baantje in Goirle een modern Buitensportcentrum. Het omvat straks een kantoor, opslag voor spelmaterialen, een ruime veranda, een klimwand en ontvangst- en vergaderruimten. Tevens is er plaats voor dagrecreatie.

In de zomer moet het klaar zijn en keert Rocks 'n Rivers het huurpand aan de Ledeboerstraat in Tilburg de rug toe. Gezien vanaf de Turnhoutsebaan komt de nieuwbouw achter De Roovertsche Leij, met de achterzijde tegen fruitkwekerij De Braacken.

Komende zomer wordt het gebouw opgeleverd. De officiële opening staat gepland in 2019 als Rocks 'n Rivers 25 jaar bestaat. Het ontwerp is van architectenbureau De Vierde Toren in Tilburg. Daarin komen de huiskleuren van het landgoed Gorp & Roovert terug.

Met de realisatie van de nieuwbouw zijn enkele tonnen gemoeid. Rocks 'n Rivers heeft in Goirle een (fun)klimbos met parcoursen op verschillende hoogten en houdt GPS-, survival-, wandel-, steps en mountainbiketochten. Het gebouw dat nu dienst doet als kantoor en voor ontvangst wordt na oplevering van de nieuwbouw door de exploitant van de De Roovertsche Leij ingevuld.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.