Volledig scherm
De nieuwe vestiging van Bubbles & Bo op De Hovel in Goirle heeft een aansprekend interieur. © Willem De Volder

Nieuwe vestiging Bubbles & Bo verrijking van De Hovel in Goirle

GOIRLE - Kinderkledingzaak Bubbles & Bo is op De Hovel in Goirle verhuisd naar de panden waar voorheen ING-bank en Van der Pluijm Schoenen waren gevestigd. Met die stap uit eigenaresse Sandra Fidom niet alleen vertrouwen in haar klanten maar ook in het winkelcentrum. 

Ze noemt haar zaak 'boetiek'. Het interieur heeft een on-Nederlands karakter, een dat je eerder verwacht op avenues van wereldsteden. Fidom: ,,Veel inspiratie schuilt er in maar het inspireert ook het winkelend publiek." Niets teveel gezegd gezien de complimenten die ze oogst voor interieur en collectie. 

De collectie is onderverdeeld in drie sferen: baby, kinderen en tieners en omvat kleding, schoenen, cadeaus en prentenboeken. Speelmogelijkheden zorgen er voor dat de kinderen het naar de zin hebben zodat de ouders of verzorgers in alle rust kunnen winkelen. Zo worden via een doorzichtig buizenstelsel aan het plafond de poppetjes Bubbles & Bo naar 'een andere wereld' geschoten. In de boetiek is ook 'eendjes hengelen' een voorbeeld van de spellen, die overigens niet alleen kinderen maar ook volwassenen uitdagen. 

Met de nieuwe, 450 vierkante meter grote vestiging, verwacht Fidom nog meer aan aantrekkingskracht te winnen en het klantenbestand verder uit te breiden in gemeente en verre regio, ook richting België. Het pand dat wordt verlaten, krijgt enkele maanden een invulling als 'outlet'.

Tilburg e.o.