Volledig scherm
Vanaf kantoortoren Entrada is goed te zien welke ruimte Textaafoam straks in gaat nemen. Op de voorgrond de oprit naar de A58 richting Eindhoven/Den Bosch. © Beeld Werkt

Nog een paar weken en dan zien automobilisten op de A58 Textaafoam groeien

TILBURG - Nog een paar weken en dan zien de automobilisten vanaf de A58 het nieuwe pand van Textaafoam in Tilburg als het ware groeien. Het grondwerk moet binnen nu en een paar weken zijn gedaan en dan wordt de stalen fundering gebouwd. 

Het is terug naar de basis voor de meubelstoffendistributeur. Het familiebedrijf startte in 1970 in Tilburg, maakte een uitstapje naar Tijvoort in Goirle, en keert nu dus terug op Tradepark 58 Noord. Eigenaar Mark van der Aa ziet er naar uit, zo laat hij weten.  ,,We zijn nu op drie locaties gevestigd. Straks komt alles bij elkaar. We bouwen met name om op een efficiënte manier de logistiek in te richten", zegt Van der Aa. En het bedrijf blijft ook groeien. Op het perceel van meer dan 20.000 vierkante meter komt in elk geval als nieuw element een ‘experience’-ruimte, ofwel showroom voor klanten. Textaafoam hoopt in augustus te kunnen verhuizen. 

Volledig scherm
Een impressie van het nieuwe gebouw van Textaafoam. Dat moet in augustus klaar zijn, zo hoopt eigenaar Mark van der Aa. © Beeld Werkt
  1. Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavalsparodie Carpool Carnaoke
    video

    Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavals­pa­ro­die Carpool Carnaoke

    TILBURG - Dit is dé Brabantse parodie op de populaire tv-serie Carpool Karaoke: Carpool Carnaoke! Vlak voor carnaval rijdt de Tilburger Thomas van Groningen (29), bekend van dj-duo Lanterfantje, met zijn favoriete carnavalszangers om hun hits mee te zingen. Wat het extra bijzonder maakt: de Tilburger lijkt sprekend op de presentator van de Britse Late Night Show met James Corden.

Tilburg e.o.