Volledig scherm
Het nieuwe pand dat OJW Advocaten begin 2017 betrekt. Op de voorgrond vlnr. Gert Jan Mooren, Maikel den Otter, Dirk van Santvoord. © Ad van der Velden

OJW Advocaten Goirle betrekt komend jaar een nieuw kantoor

GOIRLE - OJW Advocaten, nu nog gevestigd aan de Kloosterstraat 17-19 in Goirle, betrekt begin komend jaar een nieuw kantoor. De advocaten verhuizen naar een momenteel leegstaand kantoorpand aan het H. Hartpleintje.

Volgens advocaat Marcel de Jong is het huidige kantoor te klein en waren zij al langer op zoek naar iets anders. De Jong: ,,De beide verdiepingen worden straks, na wat kleine verbouwingen, door ons in gebruik genomen. Wij zijn erg blij met dit mooie pand op een prominente plek in het centrum van Goirle.” Woensdagmiddag is de huurovereenkomst voor het pand op nummer 10 getekend.

Appartementen
Als het aan de advocaten ligt worden er op het adres Kloosterstraat 17-19 een vijftal appartementen ingericht. Vier op de begane grond en een op de eerste verdieping. Marcel de Jong benadrukt dat alle vijf de appartementen een eigen entree krijgen. Twee of drie ervan zijn circa 95 vierkante meter groot en twee andere wat kleiner.

Volledig scherm
Het huidige kantoorpand van OJW Advocaten. © Ad van der Velden

Tilburg e.o.