Volledig scherm
Brigite van Haaften

Oud-gedeputeerde Van Haaften nieuwe voorzitter CDA Goirle-Riel

GOIRLE - De leden van CDA Goirle-Riel kozen woensdag unaniem voor Brigite van Haaften als voorzitter van de afdeling.

Van Haaften wil volgens de politieke partij graag een verbindende factor zijn binnen de afdeling. Met de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 en Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 wil zij bovendien het CDA nog meer zichtbaarheid geven in de gemeente.

Dit wil de nieuwe voorzitter onder meer doen door burgers, bedrijven en organisaties te betrekken bij de koers van het CDA. ,,Brigite wil samen met het bestuur, de fractie en andere betrokken leden en sympathisanten werken aan het verder versterken van onze afdeling. Om de gemeente, waar het goed wonen is, ook voor de toekomst zo te houden”, aldus het CDA Goirle-Riel.

Van Haaften woont sinds 2013 in Goirle en werkt als voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Dag- en Woonvoorzieningen (SDW). Van 2006 tot 2015 was de politica Gedeputeerde Cultuur en Samenleving voor het CDA bij de Provincie Noord-Brabant.

Het bestuur van het CDA Goirle-Riel bestaat verder uit Michel Brouwer (secretaris), Frans de Brouwer (penningmeester) en Annemiek van Puijenbroek.

Tilburg e.o.