In het gemeentehuis is een aparte kamer ingericht waar alle afdelingen ideeen door konden bespreken om de begroting sluitend te krijgen. Tussen de verschillende onderwerpen lopen letterlijk lijntjes. Hier bekijken wethouders Piet Poos (links) en Johan Swaans de diverse onderwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
In het gemeentehuis is een aparte kamer ingericht waar alle afdelingen ideeen door konden bespreken om de begroting sluitend te krijgen. Tussen de verschillende onderwerpen lopen letterlijk lijntjes. Hier bekijken wethouders Piet Poos (links) en Johan Swaans de diverse onderwerpen. © Kim Spanjers

Ozb met 20 procent omhoog in Goirle en lijst aan keuzes voor bezuinigingen

GOIRLE - Met de verhoging van 20 procent van de ozb wil het college van B en W van Goirle alvast een belangrijke hap uit de tekorten op de begroting wegwerken. Verder is er een uitgebreid pakket aan mogelijke bezuinigingen op tafel gelegd. Het is aan de gemeenteraad om daaruit te kiezen.   

 1. Driving Dinner door Tilburg en omgeving mag toch weer doorgaan, burgemeesters knijpen oogje toe
  PREMIUM

  Driving Dinner door Tilburg en omgeving mag toch weer doorgaan, burgemees­ters knijpen oogje toe

  TILBURG - Het Driving Dinner langs vijf horecabedrijven in Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek en Goirle mag toch doorgaan. De vier burgemeesters hebben laten weten dat het een evenement is en dat ze daarom geen vergunning af kunnen geven. Toch knijpen ze hier een oogje dicht. ,,We hebben oog voor de ‘behoefte aan sociale contacten en voor de ondernemers’, laat de woordvoerster van Mark van Stappershoef weten, burgemeester van Goirle.
 1. Dode aangetroffen in Wilhelminapark in Tilburg, deel park afgezet
  Play

  Dode aangetrof­fen in Wilhelmina­park in Tilburg, deel park afgezet

 2. Honderden bloemen voor verongelukte Jayden
  Play

  Honderden bloemen voor verongeluk­te Jayden

Tilburg e.o.