De verkiezing Politicus van het Jaar van de LOG. Met vlnr: Wil van der Kruijs, Marijo Immink, Tess van de Wiel en rechts op de rug gezien Pernell Criens en Janneke van den Hout.
Volledig scherm
De verkiezing Politicus van het Jaar van de LOG. Met vlnr: Wil van der Kruijs, Marijo Immink, Tess van de Wiel en rechts op de rug gezien Pernell Criens en Janneke van den Hout. © Gonny Spermon

Prijs voor Tess van de Wiel voor politicus van het jaar in Goirle

GOIRLE - Wie is de politicus van het jaar in Goirle? De Lokale Omroep Goirle (LOG) hief gisteravond tijdens het programma Goolse Kringen CDA-fractievoorzitter Tess van de Wiel op dat schild. Ze bleef daarmee twee andere kanshebbers voor: Pernell Criens (PvdA) en Janneke van den Hout (D66). 

 1. Vroegstemmers enthousiast tijdens eerste verkiezingsdag: ‘Ik voel me toch iets veiliger’
  UPDATE: Rondje stembureaus

  Vroegstem­mers enthousi­ast tijdens eerste verkie­zings­dag: ‘Ik voel me toch iets veiliger’

  GOIRLE/OISTERWIJK/HILVARENBEEK - Het enthousiasme van de ‘vroegstemmers’ is groot. In Goirle stonden twee mensen zelfs nog voor een dichte deur te wachten om half acht ‘s ochtends totdat ze hun stem uit mochten uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen. ,,Er gaan geen vijf minuten voorbij zonder dat er iemand binnen is”, zien ze ook in Oisterwijk al de hele dag.
 1. Stuk bos en heide in brand op Vughtse Heide
  Play

  Stuk bos en heide in brand op Vughtse Heide

 2. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom

Tilburg e.o.