Volledig scherm
PREMIUM
Een put mag een centimeter dieper liggen volgens de norm omdat de weg nog zakt. Hier en daar liggen putten dieper. © Kim Spanjers

Riel moppert maar door: wanneer is die doorgaande weg nou eens af?

RIEL - Een daartoe opgerichte stichting, Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB), gaat onderzoek doen naar de nieuwe doorgaande route in Riel. Zijn de riool- en waterputten niet te diep in het wegdek gelegd? Komt het wel goed met de randen voor de plateaus? 

,,Ik weet hoe het overkomt. We zijn extra kritisch, maar we willen voorkomen dat we weer tien jaar bezig zijn met de route Riel", vindt Jozef van den Hout van de werkgroep Echt Riel.

  1. Organisaties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekondigde bezuinigingen

    Organisa­ties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekon­dig­de bezuinigin­gen

    GOIRLE - Nog voordat de burgerraadsleden vanavond iets mogen vinden over de voorstellen om te bezuinigen in Goirle, willen zes personen een voorzetje geven. Loek Sijbers van Factorium, Peter Kok van de Bibliotheek Midden-Brabant, Paul van Aanholt van schoolbestuur Edu-Ley, Marcel Konings van de Stichting Sportgroep Gehandicapten Goirle, Sanne Weustink van het Jan van Besouw en Piet Colpaart op persoonlijke titel komen inspreken.

Tilburg e.o.