Volledig scherm
Archieffoto. © Hans Van Alebeek

Rocks ‘n Rivers opent rolstoelpad in Goirle

GOIRLE - Met de opening van ‘Survival of the fittest’, een avonturenpad voor rolstoelers, onderstreept Rocks 'n Rivers in Goirle vrijdag 19 april het 25-jarig bestaan. Het pad maakt deel uit van het Klim- & Avonturenbos en is tot stand gekomen in samenwerking met Brabants Landschap, Eetsj Outdoor en het ANWB-fonds. 

Het hele weekend kan het pad gratis worden beleefd. Er zijn extra Hippocamp-terreinstoelen beschikbaar voor mensen met een beperking. Het zilveren feest gaat bij Rocks 'n Rivers, buurman Roovertsche Leij aan het Gorps Baantje 5, samen met een weekeinde met activiteiten, waaronder klimmen op de binnenwand. 

Zaterdag en zondag wordt onder andere een natuurfilm van Brabants Landschap over De Regte Hei getoond en kan er kennis worden gemaakt met het nieuwe gebouw van Rocks 'n Rivers. Maandag, tweede paasdag, wordt het feestweekeinde met het Brabants Landschap afgesloten met De dag van het Landschap. Er zijn wandelingen met natuurgidsen over de verschillende landgoederen: starttijden: 12.00, 13.30 en 15.00 uur, er worden nestkastjes getimmerd en er zijn avontuurlijke kinderspellen.

Tilburg e.o.