Volledig scherm
Het clubgebouw van VOAB in Goirle. © Google Maps

Sporten na school, het kan bij VOAB in Goirle

GOIRLE - Voetbalvereniging VOAB in Goirle krijgt een sport buitenschoolse opvang (BSO). Kinderopvang Humanitas richt maken voor kinderen die liever niet binnen zitten, een programma rond sport na schooltijd. 

Niet alleen gebeurt dat bij VOAB, ook de andere sportclubs van het sportpark worden daarvoor bezocht. 

,,Met name oudere kinderen vinden het soms lastig te vermaken tussen de kleine kinderen", zegt Marie-Louise Bado - Van de Ven over de nieuwe opvang. Zij heeft als locatiemanager van deze zogenoemde BSO Move It de handen ineen geslagen met VOAB. 

Sporten wordt gestimuleerd, maar het is geen verplichting. In het clubhuis van VOAB is ruimte om te knutselen, gamen of lezen. De sport BSO is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoe drugsafval eruit ziet, mag bekend worden geacht, vindt de rechter
    PREMIUM

    Hoe drugsafval eruit ziet, mag bekend worden geacht, vindt de rechter

    BREDA/HILVARENBEEK - Blauwe vaten met daarop de woorden 'formamide' en 'calcium carbonaat', slangen, een zak vol stinkende handschoentjes. De 48-jarige Johan L. uit Goirle wist ondanks deze 'hints' niet dat hij drugsafval achterliet bij een afvalbedrijf in Hilvarenbeek, zo zei hij gisterochtend tegen de politierechter in Breda. Deed die penetrante lucht dan geen alarmbelletje rinkelen, zo vroeg rechter Veldhuizen zich af? ,,Nee. Mijn reukvermogen is niet goed."

Tilburg e.o.