Volledig scherm
PREMIUM
Het CDA die de Lijst Riel Goirle (LRG) 'voorttrekt'. De rijtuigen voor de verkiezingen stonden bij de Boerenschuur in Riel. © CDA Goirle en Riel

Stemadvies in Riel valt verkeerd bij VVD en Arbeiderspartij

GOIRLE - Een stemadvies dat via 1000 brieven huis aan huis is verspreid in Riel, is helemaal verkeerd gevallen bij onder andere de VVD en de Arbeiderspartij Goirle en Riel. In de brief roept Herman Stroucken op om vooral op de Lijst Riel Goirle (LRG) en het CDA te stemmen. 

,,Mochten deze twee partijen (...) aan 10 zetels komen, dan lijkt de toekomst van ons mooie Riel plots een stuk zonniger dan in de huidige situatie." Daarmee sluit de brief, ondertekend door Stroucken, af. ,,Wij hebben begin dit jaar een bijeenkomst gehad over het Gevoel van Riel. Daar is wel duidelijk geworden hoe Riel denkt over de communicatie vanuit de politiek. Ik heb mijn persoonlijke gevoel in een brief willen verwoorden. En dat is dat ik wel duidelijk verbinding voel met LRG en het CDA", verduidelijkt Stroucken. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuw ophaalsysteem in Goirle in de maak: op naar drie containers en beter scheiden
    PREMIUM

    Nieuw ophaalsys­teem in Goirle in de maak: op naar drie containers en beter scheiden

    GOIRLE - Volgend jaar krijgen alle huishoudens in Goirle en Riel andere afvalcontainers. Als de gemeenteraad tenminste instemt met een nieuw systeem voor het inzamelen van afval. In totaal krijgt een huishouden drie containers: een duocontainer voor papier en zogenoemd PMD (plastic en aanverwanten), een restafval- en een GFT-container. Voor de harmonie in Riel heeft het nieuwe systeem grote gevolgen. Daar betekent het ophalen van oud papier nu nog een bron van inkomsten.

Tilburg e.o.