Volledig scherm
© Thinkstock

Tijvoort-ondernemers Goirle richten nieuwe stichting op

GOIRLE - Met de slogan ‘Door ondernemers- voor ondernemers’ wil een zeskoppige werkgroep van Tijvoort- ondernemers de nieuwe stichting ONS Tijvoort oprichten. Gesteund door de gemeente is de werkgroep actief deze stichting voor te bereiden, met als doel een BIZ model (bedrijfsinvesteringszone) voor Tijvoort te realiseren.

De BIZ gelden worden opgebracht door de ondernemers zelf. Bijna 90 ondernemers hebben zich aangemeld voor een bijeenkomst met onder andere informatie over een BIZ, die donderdag om 19.30 uur bij Vervoort Meubelen in Goirle plaatsvindt.

Samenwerken
De ambassadeurs van ONS Tijvoort, Vincent Vorster (Linfosys) en Ronald Vromans (Karwei): ,,Ons doel is samenwerken aan een mooier, beter, duurzamer en toekomstbestendig bedrijventerrein. Wij willen nieuwe ideeën van ondernemers koppelen, samen uitwerken en realiseren, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, glasvezelnetwerk, veiligheid etcetera. Wij krijgen ondersteuning van Frits Rutten, een Parkmanager met veel ervaring op het gebied van het opzetten van vitale bedrijfsverenigingen", aldus de twee enthousiaste ondernemers.

Wethouder Theo van der Heijden (VVD- Economische Zaken) zegt dat de gemeente voor 100 procent achter dit initiatief staat en hoopt dat een en ander begin 2017 daadwerkelijk van start kan gaan.

Tilburg e.o.