Volledig scherm
© Ad van der Velden/BD

Verfrissende douche voor Goirles Jeugdvakantiewerk

GOIRLE - De groepen midden- en bovenbouw van het Jeugdvakantiewerk in Goirle werden woensdag verrast met een verfrissende douche op een grasveld bij OBS 't Schrijverke.

De Goirlese brandweer spoot met twee stralen hoog in de lucht en dat zorgde voor een waterballet waar de jeugd en leiding enorm van genoten. Ook de omstanders die op het waterspektakel in wijk De Groote Akkers afkwamen, vonden de koude douche voor de jeugd prachtig met deze warmte.

Na de douchepartij was er limonade en keerden de groepen weer terug naar de centrale locatie aan het Grobbendonckpark. Het is overigens niet voor het eerst dat dit middel wordt ingezet om op een warme dag voor enige verkoeling te zorgen, dat alleen wordt ingezet bij extreme temparaturen.

Volledig scherm
© Ad van der Velden/BD
Volledig scherm
© Ad van der Velden/BD
Op het grasveld bij OBS 't Schrijverke in de wijk Groote Akkers in Goirle verzamelden woensdagmiddag de JVW-ers en werden daar getrakteerd op een verfrissende douche door de brandweer. Met twee spuiten werden de kinderen en de leiding natgespoten tot grote hilariteit van zowel de jeugd als de omstanders die op het spektakel afkwamen. Zowel de middenbouw als de bovenbouw genoten van deze waterpret, net als het gras dat wel wat water kon gebruiken met deze droogte.

Tilburg e.o.