VIDEO: Weer 28 woningen Boschkens in verkoop

GOIRLE - In totaal 26 nieuwe woningen in de Goirlese wijk Boschkens komen woensdag in de verkoop. Het gaat om het plan dat Wonen op de groene grens is genoemd. Daar worden tweekappers, bungalows en rijtjeshuizen gebouwd tussen de villa’s in de Boschkamer en de wandwoningen vlakbij de A58. De informatieavond is woensdag in het Jan van Besouw woensdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Projectontwikkelaar AM uit Utrecht bouwt deze nieuwe fase in Boschkens West. Het bedrijf is nu nog bezig om de laatste hand te leggen aan een rij wandwoningen. De oplevering is gepland voor eind juni of begin juli. Drie van de rij van 41 huizen zijn al verkocht. De rest wordt verhuurd voor ongeveer 900 euro per maand. Die inschrijving start naar verwachting binnenkort.

Wonen op de groene grens is weer een nieuw project dat in totaal bestaat uit de bouw van 52 woningen. De helft komt nu in de verkoop en de prijzen starten vanaf ongeveer 255.000 euro. De duurste woningen worden voor rond de vier ton in de verkoop gezet en de geschakelde bungalows komen op 310.000 euro.

Het BD vloog over het gebied. Op de beelden zijn alle fasen van de nieuwbouwwijk Boschkens-West te zien.  

Volledig scherm
Nieuwe wijk Boschkens in Goirle © BD

Tilburg e.o.