Dode bij ongeval op N65 is 24-jarige man uit Helvoirt, vrachtwagenchauffeur (26) aangehouden

UPDATEHELVOIRT - Op de N65 is vrijdagochtend de bestuurder van een bestelbusje om het leven gekomen. Het gaat om een 24-jarige man uit Helvoirt. Hij botste met zijn busje tegen een vrachtwagen. De chauffeur daarvan, een 26-jarige man uit Mariënvelde in de Achterhoek, is aangehouden.

Het busje kwam ter hoogte van Helvoirt in botsing met de vrachtwagen. Dat gebeurde rond 07.00 uur. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Het ongeval gebeurde op de kruising van de N65 met de Molenstraat en Torenstraat. Het bedrijfsbusje kwam vanuit Helvoirt, de vrachtwagen kwam vanuit de richting Vught.

De vrachtwagenchauffeur is erg aangeslagen, meldt de politie. Hij krijgt zorg aangeboden, maar is ook aangehouden voor verder onderzoek. Hij zit nog vast. Ook zijn vrachtwagen is in beslag genomen. 

Weg weer vrij

Volledig scherm
De weg en berm worden schoongemaakt na het ongeluk op de N65. © Twitter Weginspecteur Tom

De weg van Den Bosch naar Tilburg is na het ongeluk uren afgesloten geweest. De politie moest onderzoek doen, maar ook was er veel schade aan de voertuigen, de weg en de berm. Rond 11.00 uur ging één rijbaan weer open. Rond 14.00 uur kon de weg weer helemaal open.

Aan de andere kant van de weg, richting Vught, stond vrijdagochtend lang een kijkersfile. Politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Volledig scherm
De afhandeling van het ongeluk op de N65 bij Helvoirt. © Twitter Weginspecteur Tom
Volledig scherm
Het ongeval op de N65 ter hoogte van Helvoirt. © Bart Meesters/Meesters Multi Media
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement