Marcel Vuurman verwerkt een groot stuk rund tot hacheevlees in zijn bedrijfshal in Esch.
Volledig scherm
Marcel Vuurman verwerkt een groot stuk rund tot hacheevlees in zijn bedrijfshal in Esch. © copyright Marc Bolsius

Facebookverkoper: '600 klanten per week, dan is ons vlees toch niet slecht?'

ESCH - Als je 600 klanten per week hebt, verkoop je toch geen slechte producten? Dat is de stellige overtuiging van Marcel Vuurman van Voordelig Vlees Voor Iedereen (VVVI). 

  1. Van e-auto's naar e-vliegtuigen: de TU/e vliegt er al mee
    Play

    Van e-auto's naar e-vliegtui­gen: de TU/e vliegt er al mee

  2. Swinkels gaat brouwen met ijzerpoeder: 'Consument kan in de toekomst duurzaam biertje drinken'
    Play

    Swinkels gaat brouwen met ijzerpoe­der: 'Consument kan in de toekomst duurzaam biertje drinken'

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement