De editie van Food Festival de Es van vorig jaar
Volledig scherm
De editie van Food Festival de Es van vorig jaar © Tuinderij de Es

Food Festival met krekelburgers en dj Tuinder Rick bij Tuinderij De Es in Haaren

HAAREN - Zangeres JOIA uit Boxtel, het swingende damesduo Luna López, zangeres Lisa van Nes en dj Tuinder Rick zorgen voor muzikaal vermaak tijdens Food Festival de Es dat zondag 17 juni in Haaren plaats heeft. Gedeputeerde Anne-Marie Spierings opent het festival, waarin duurzaam voedsel centraal staat, om 12.00 uur.

Het festival heeft een divers programma. Van een quiz over voedsel, tot ouder-kind yoga en een hindernisbaan voor de kinderen. Verder is er een groot aanbod aan biologische hapjes en drankjes, van smoothies en taco’s tot kipgerechten en krekelburgers. Achter de kramen zijn bedrijfjes te vinden Moving coffee, de Bakblikbende, Boefkik, de Soeperman, Dapp, Culina Flamma, Fleurabeille en Frozen Dutch.

Het festival krijgt steun van Het Groene Woud; die natuurorganisatie vindt dat dit soort evenementen mens en landschap verder met elkaar kunnen verbinden en bijdragen aan een gezondere en minder belastende voedselketen.

Het gratis festival, gerund door vrijwilligers, vindt plaats tussen 12.00 en 20.00 uur op het terrein van Tuinderij de Es, Eind 19c in Haaren. De opbrengst komt ten goede aan de zorgfaciliteiten van de Es.

De editie van Food Festival de Es van vorig jaar
Volledig scherm
De editie van Food Festival de Es van vorig jaar © Tuinderij de Es