Volledig scherm
De kruising op de N65 waarover inwoners van Haaren kunnen meedenken. © Marleen Duijf

Haaren praat inwoners bij over de aanpak van de N65

HAAREN - Inwoners bijpraten, dat is het doel van de bijeenkomst die de gemeente Haaren verzorgt op 13 juni en gaat over de aanpak van de N65. Er loopt namelijk aanvullend onderzoek naar een mogelijk betere aanpak van het kruispunt Torenstraat en Molenstraat in Helvoirt, de parallelwegen aan de N65 en de geplande ecopassage.

In januari heeft de gemeente twee inwonersavonden gehouden over de grote ombouw van N65 die over enkele jaren moet starten. Na die tijd hebben zich allerlei ontwikkelingen voorgedaan. Het aanvullend onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd, gaat over de optie om de kruising Torenstraat en Molenstraat ongelijkvloers te maken en over mogelijke verbeteringen van de parallelwegen aan de N65 en de ecopassage.

Voordat de gemeente hierover eventuele besluiten neemt, wil ze eerst met de bewoners overleggen om te horen hoe die er tegenaan kijken. Dat kan op woensdag 13 juni in HelvoirThuis in Helvoirt. De bijeenkomst start om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan via de website van de gemeente: www.haaren.nl/N65.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement