De laatste nieuwjaarsreceptie van de gemeente Haaren werd aangegrepen voor een protest door leerlingen van de Willibrordusschool in Esch en hun ouders.
Volledig scherm
PREMIUM
De laatste nieuwjaarsreceptie van de gemeente Haaren werd aangegrepen voor een protest door leerlingen van de Willibrordusschool in Esch en hun ouders. © Johan van Grinsven/BD

Het laatste jaar van Haaren

TIJDLIJNHAAREN - Haaren houdt op te bestaan, op 1 januari 2021. Op deze plek houdt de redactie de vinger aan de pols van de opsplitsing. We zetten de ijkpunten van de laatste jaren van het zelfstandige Haaren in een handige tijdlijn. Die staat onderaan dit artikel. 

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?