Volledig scherm
Vlnr. Bart Hendriks (algemeen directeur Hendriks Coppelmans), Eric van den Einden (directeur-bestuurder Woonveste) en de Haarense wethouder Eric van den Dungen luiden de bel voor de start van de Hofmeester. © Hendriks Coppelmans

Hofmeester in Haaren in aanbouw op oude schoollocatie

HAAREN - Op de oude schoollocatie van De Hasselbraam in Haaren is gestart met de bouw van bouw van zes koopwoningen en veertien sociale huurwoningen door Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden. Het plan heeft de naam Hofmeester.

Woonveste uit Drunen verhuurt deze woningen. De oplevering is gepland in het eerste kwartaal van 2019. Om de oude schoollocatie in ere te houden, luidden Bart Hendriks (algemeen directeur bij Hendriks Coppelmans) en Eric van den Einden (directeur-bestuurder van Woonveste) deze week met de Haarense wethouder Eric van den Dungen een oude schoolbel om de bouw symbolisch te starten. Ook omwonenden en kopers waren aanwezig. 

Aan de Haarensteijnstraat in Haaren komen veertien zogenoemde nul-op-de-meterhuurwoningen, duurzame huizen zonder gasvoorziening. Aan de Reitselaan en Piet Heestersstraat verschijnen in totaal zes vrijstaande patio koopwoningen.

De patiowoningen zijn energieneutraal: ze wekken de hoeveelheid energie op die nodig is voor verwarming, warm water en ventilatie en hebben een gasaansluiting. De koopwoningen zijn inmiddels verkocht.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement