Volledig scherm
'Noud den Bartel' (Noud van den Braak) in Haaren is blij met de komst van Hugo Huttinga, de nieuwe uitbater die van het Haarense dorpscafé Den Bartel een nieuw dinercafé gaat maken. © Marleen Duijf

Nieuwe uitbater voor café Den Bartel in Haaren

HAAREN - Het witte dorpscafé Den Bartel in het dorpshart van Haaren gaat op 1 maart 2018 weer open na een grondige verbouwing. De uitbater is de 65-jarige horecaman Hugo Huttinga die er een dinercafé begint. 

Huttinga behoudt naast het dinercafé de twee zalen en wil er af en toe een singer/songwriter-avond organiseren. Huttinga had tot tot begin dit jaar Lunchcafé Paris in de Vughterstraat dat hij verkocht na zeven jaar. Eerder startte hij ook al eetcafé De Rosier in Vught. De 65-jarige Huttinga wil nog niet stoppen met werken al staat hij vlak voor zijn pensioen. ,,Als je honderd wordt, is stoppen nu nog te vroeg", lacht hij.

Hij blaast met zijn dinercafé aan de Driehoeven de Haarense horeca nieuw leven in. Den Bartel is een begrip in Haaren en omgeving. Jan van den Braak, opende het dorpscafé in 1912, omdat boeren er graag een borreltje bij hem dronken als ze op zondag in Haaren uit de hoogmis kwamen. Zijn zoon Noud, bijgenaamd Noud den Bartel volgde zijn vader op. Den Bartel ooit vernoemd naar Noud's opa Bartholomeus.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement