Volledig scherm
Keet! van Telekids opende De Sprankel Haaren. © Woonwijze

Swingend openingsfeest De Sprankel Haaren met Telekids-ster Keet!

HAAREN - Met een vrolijk optreden van ‘Keet!’ van Telekids is donderdag 3 maart brede school ‘de Sprankel’ in Haaren geopend. Woningcorporatie Woonwijze bood het feestje aan aan. de kinderen van basisscholen De Hasselbraam, De Klim-op en van Kindercentrum.

Schooldirecteuren Linda van Oirschot van basisschool De Klim-op en Heidi van Pinxteren van De Hasselbraam zijn enthousiast. “Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een mooi en fris gebouw geworden”. Op donderdag gaf Woonwijze een openingsfeestje met Telekids-ster ‘Keet!’. In de ochtend swingden de leerlingen van de onderbouw en in de middag de bovenbouw.

Brede school
Samen met de gemeente Haaren ging Woonwijze eind 2014 aan de slag met de brede school, die naast de twee basisscholen ook een sporthal, kinderdagverblijf, naschoolse opvang en een Centrum voor Jeugd en Gezin huisvest. Gerard Velthuizen, directeur-bestuurder van Woonwijze, is trots op het eindresultaat. “Het ziet er geweldig uit. Ik denk dat we hier enorm veel kinderen en sporters een plezier mee doen.”

Boeken
De Vughtse woningcorporatie gaf ook vijfhonderd boeken voor de schoolbibliotheek." Een mooie begin voor de nieuwe gezamenlijke bibliotheek”, zegt Velthuizen.

Boxtel e.o.