Volledig scherm
© Johan van Grinsven

't Heem zet in op zorg en betaalbare woningen in regio Haaren

HAAREN/UDENHOUT - ,,Woon- en zorgstichting ‘t Heem staat weer op de kaart. We hebben onze zorg, financiën en kwaliteit weer in orde.” Dat was de conclusie van directeur-bestuurder Hilly Jager van ‘t Heem woensdagmiddag.

Ze was tevreden met de opkomst voor een bijeenkomst die ‘t Heem organiseerde in Udenhout en waar zo’n honderd belanghebbenden naartoe kwamen onder wie ambtenaren en bestuurders vanuit de gemeenten Tilburg en Haaren, maar ook zorgverleners en bouwpartners als Woonveste. ‘t Heem is de opbouwfase na het financiële toezicht in het verleden, weer voorbij, gaf Jager aan.

Hilly Jager trad pas vorig jaar aan. En ze maakte in haar eerste jaar mee dat woonzorghuizen als Haarensteyn en Leyenhof ook door ‘t Heem gebouwd en nu verhuurd worden in Haaren en Helvoirt. Hierdoor blijft zorg op maat voor senioren en ook thuiszorg voor alle inwoners in de gemeente Haaren dichtbij. Maar ook door twee andere woonzorginstellingen zoals de Eikelaar in Udenhout en Torentjeshoef in Berkel-Enschot. In Biezenmortel levert ‘t Heem ook thuiszorg.

Boxtel e.o.