Volledig scherm
© Thinkstock

Zuutjes Aon uit Haaren met luchtig blijspel op de planken

HAAREN - Het is traditie dat toneelvereniging Zuutjes Aon uit Haaren in de herfst van het jaar een toneelstuk opvoert in Den Domp. Dit jaar gebeurt dat vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober. Beide avonden opent het podiumgordijn om 20.00 uur.

Het is een blijspel in vier bedrijven met de titel: Dat zullen we nog wel zien, geschreven door Rien Bakker. Er spelen negen leden van Zuutjes Aon mee die variëren in de leeftijd van 25 tot zelfs boven de 65 jaar.

Het verhaal gaat over Geertruida. Zij onderging een heupoperatie en revalideert in een revalidatiecentrum. Hierdoor is haar woning een flinke tijd niet gebruikt. Haar dochter ruikt geld en ziet nu de kans om moeder uit het huis te krijgen. Ze heeft echter niet gerekend op de hulp die er alles aan doet om dit te voorkomen. Het stuk eindigt muzikaal. De regie is in handen van Ad van den Oetelaar, een ervaren toneelspeler met een reeks aan optredens bij Zuutjes Aon.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Volwassenen betalen zevenenhalve euro en kinderen tot dertien jaar betalen vier euro.

Boxtel e.o.