Volledig scherm
Het puin, de betonnen buizen en ander sloopafval op het stuk grond aan de Priemsteeg in Vlijmen. © Marie-Therese Kierkels/Beeld Werkt

Alsnog hekken langs gevaarlijke plek Priemsteeg Vlijmen

VLIJMEN - Ad Muskens maak zich grote zorgen over wat er allemaal gebeurt en kan gebeuren op de plek langs de Priemsteeg in Vlijmen, waar de gemeente al wekenlang een flinke hoeveelheid puin, betonnen rioolbuizen en betonnen duikers heeft opgeslagen.

In de weekenden en op doordeweekse avonden wordt er volop vuurwerk afgestoken. Overdag spelen er kinderen. ,,Levensgevaarlijk", aldus Muskens. ,,Als buizen gaan schuiven, kunnen er vreselijke ongelukken gebeuren."

Een telefoontje naar de gemeente Heusden leverde in eerste instantie niet veel op. Nadat ook de krant belde, worden snel maatregelen genomen. Vrijdagmiddag zijn er hekken rond de plek geplaatst, ook al omdat de betonnen buizen fijn geknepen worden. ,,Er komt dan puin en metaal vrij. Daar willen we vanwege de veiligheid niemand bij hebben die er niet thuishoort", aldus een woordvoerster van de gemeente. Volgende week vrijdag moet alles opgeruimd zijn.

Waalwijk, Heusden e.o.