Volledig scherm
Boekenbeurs in Nieuwkuijk. © Hans van den Eeden

Boekenbeurs Vincentius vereniging op abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk

VLIJMEN- De jaarlijkse Boekenbeurs van de Vincentius vereniging Vlijmen op het terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk vindt zaterdag 29 en zondag 30 oktober plaats.

Voor het eerst in de geschiedenis wordt de beurs in een grote evenemententent gehouden. Tijdens deze dertigste editie van de Boekenbeurs wordt een variatie aan boeken, lp’s en cd’s aangeboden. De opbrengst van de Boekenbeurs gaat naar kwetsbare personen of gezinnen in de gemeente Heusden. Locoburgemeester Wim van Engeland opent de Boekenbeurs.

Abdij Mariënkroon is gelegen aan de Abdijlaan en is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Entree bedraagt 1 euro.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.