Volledig scherm
Gezamenlijk zijn de toekomstige huurders van het gezondheidscentrum Drunen aan de slag met de eerste hoop zand. © Sander Verhoeven/ Beeld Werkt

Bouw gezondheidscentrum Drunen van start

DRUNEN - Wie na al die jaren van voorbereidingen mocht twijfelen of het nieuwe gezondheidscentrum in Drunen er ooit nog zou komen, kan redelijk gerust zijn: donderdagmiddag is de bouw aan de Prins Hendrikstraat gestart.

Rond de zomer van 2016 moeten mensen er terecht kunnen bij in elk geval de elf zorgaanbieders die inmiddels hun handtekening hebben gezet. Daaronder huisartsen, fysiotherapeuten, een apotheker en een psycholoog. Ook logopedie, Thebe thuiszorg, een verloskundige en een polikliniek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis krijgen er een plekje. Het gezondheidscentrum is onderdeel van plan Dillenburg.

Volledig scherm
Een artist impression van het nieuwe gezondheidscentrum aan de Prins Hendrikstraat in Drunen, onderdeel van plan Dillenburg.
  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.