Volledig scherm
© stock.xchng

Geen zorgen om speelvoorzieningen in Vlijmen-Noord

VLIJMEN - Niemand hoeft zich zorgen te maken dat in Vlijmen-Noord speelvoorzieningen gaan verdwijnen, als gevolg van de extra ruimt die daar gemaakt moet worden voor wateropvang. Dat laat het college van burgemeester en wethouders van Heusden weten aan Heusden Een.

Die partij had vragen over de speelvoorzieningen gesteld. Volgens het college verdwijnen weliswaar enkele voorzieningen, maar komen er ook nieuwe voor terug. En een aantal bestaande speelvoorzieningen blijft gewoon bestaan.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.