Volledig scherm
De politie doet onderzoek. © Bertjan Kers/BD

Gemaskerde overvallers dringen woning Drunen binnen

DRUNEN – Vier gemaskerde mensen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een woningoverval gepleegd aan de Moezel in Drunen. Er is geweld gebruikt, zo meldt de politie.

Een bezoeker van de bewoner is lichtgewond geraakt vanwege het geweld. Er werden daarnaast ook vernielingen gepleegd. De daders zijn na de overval op de vlucht geslagen. Het is niet duidelijk of ze iets buit hebben gemaakt.

De woning is afgezet met linten en wordt onderzocht door de politie. Slachtoffers worden gehoord en in de loop van de dag wordt er buurtonderzoek gedaan.

Volledig scherm
De politie is ter plaatse voor onderzoek. © FPMB Anja van Beek
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Vliedberg dringend op zoek naar een geldautomaat; omgeving Burgemeester van Houtplein Vlijmen verstoken van 'flappentap'
    PREMIUM

    De Vliedberg dringend op zoek naar een geldauto­maat; omgeving Burgemees­ter van Houtplein Vlijmen verstoken van 'flappentap'

    VLIJMEN - In de directe omgeving van het Burgemeester van Houtplein op Vlijmen-Vliedberg moet zo snel mogelijk weer een pinautomaat komen. De wijk is nu verstoken van die voorziening, nadat de automaten bij de Coop-supermarkt zijn afgesloten. ,,Vooral voor de ouderen in de buurt is het erg problematisch", aldus Ilonka Mudde van Buurt Bestuurt op de Vliedberg.

Waalwijk, Heusden e.o.