Volledig scherm
Merkx haalde een vrachtwagen hout uit de boom. © Bertjan Kers

Gevaarlijke boom in Drunens Keyserpark aangepakt

DRUNEN - In seniorenbuurt Keyserpark in Drunen is gestart met het uitdunnen van de gevaarlijke boom waar bewoners over hadden geklaagd.

Het gespecialiseerde bedrijf Merkx uit Haarsteeg heeft, onder toezicht van de bewoners, een vrachtwagen hout uit de boom gehaald. De klus gebeurt in opdracht van de gemeente Heusden, die aanvankelijk beweerde dat er niks mis was met de boom.

In seniorenbuurt Keyserpark in Drunen is gestart met het uitdunnen van de gevaarlijke boom waar bewoners over hadden geklaagd.
  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.