Volledig scherm
© Hans van den Eeden

Gezellige drukte tijdens antiekmarkt Heusden

HEUSDEN - De antiekmarkt die zaterdag op het Heusdense Burchtplein is gehouden zorgde voor een gezellige drukte in de vesting.

Iedere eerste zaterdag van de maand, van maart tot en met december, presenteren zich ongeveer zestig brocanteurs aan het publiek. De bezoekers zijn uit de ruime regio naar Heusden gekomen. Zij vergaapten zich over het kristal, hippe vintage, antiek en Franse paspoppen, Engels zilver en email.

Voor een kleine bijdrage werd het publiek per koets van de parkeerplaats Vestingstraat naar 't Burchtplein gereden. De drukte was zo groot dat er in de vesting met moeite een parkeerplaats te vinden was.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bambi buckets van Defensie storten duizenden liters water op brandhaarden in natuurgebied
    VIDEO

    Bambi buckets van Defensie storten duizenden liters water op brandhaar­den in natuurge­bied

    GILZE EN RIJEN/DRUNEN - In de Loonse en Drunense Duinen woedt sinds woensdag een natuurbrand. Het gaat om drie brandhaarden. De Chinook-transporthelikopter werd vanaf vliegbasis Gilze-Rijen al voor de derde keer deze week ingezet voor een natuurbrand. Donderdag staan de helikopters van Defensie Helikopter Commando paraat, maar zijn ze nog niet opgeroepen. Het verzoek tot assistentie komt via de Veiligheidsregio.

Waalwijk, Heusden e.o.