Volledig scherm
Bij de open dag in het Gezondheidscentrum Drunen konden zwangeren bij Anke van Grinsven van Chicart een ‘bellypaint’ krijgen. © Marie-Thérèse Kierkels/Beeld Werkt

Gezondheidscentrum Drunen geopend: 'Hier zitten allerlei disciplines bij elkaar'

DRUNEN - Zowel de bezoekers als gebruikers van het nieuwe Drunense gezondheidscentrum waren blij, zaterdag tijdens de open dag. „Hier zitten allerlei disciplines bij elkaar.”

Eén van de bezoekers is Dick Meijer, die regelmatig een bezoek brengt aan fysiotherapeut John Hurkmans. Hij is met zijn praktijk in het gloednieuwe Gezondheidscentrum Drunen is getrokken. Meijer is vol lof over de nieuwe zorgvoorziening aan de Tinie de Munnikstraat. „Het is een verbetering voor Drunen. Alles zit hier bij elkaar, in een mooie leefomgeving waarin ook een sporthal en school zijn geïntegreerd. Dit is een wijk met potentie.”

De open dag, die zaterdag vanaf 11.00 uur was, trok met name veel ouderen. „Ouderen hebben meer zorg nodig, misschien zijn ze daarom nieuwsgieriger. Er komen hier zo veel disciplines bij elkaar. Dus is er altijd iets bij waarvan je denkt: ik wil weten hoe het werkt”, vermoedt Germa Booi. Zij is apotheker en gaat binnenkort op deze locatie aan de slag. Haar eerste indruk van de dependance van het Jeroen Bosch Ziekenhuis? „Mooi! Het lijkt veel op het ziekenhuis in Den Bosch. Dezelfde kleuren en ook grote foto’s op de wanden.”

Lees maandag 28 november een verslag van de opening van het gezondheidscentrum in het Brabants Dagblad, editie Langstraat.

Waalwijk, Heusden e.o.