Volledig scherm
© Thinkstock

'GOL-ingrepen verminderen verkeersdruk in Waalwijk en Drunen-West niet'

WAALWIJK/DRUNEN - De plannen die samenwerkingsverband Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL) voor ogen heeft in Waalwijk en Drunen-West zullen de verkeersdruk niet verbeteren. Dat is de conclusie van Heusden Transparant.

Frans van der Lee van Heusden Transparant concludeert op basis van de presentatie van actuele gegevens en kaarten door GOL dat het voor Drunen-West en Waalwijk beter is wanneer er niets gebeurt. Daarmee wordt bovendien een bedrag van 70 miljoen euro bespaard.

De GOL hoopt juist met de plannen de doorstroming op de A59 te verbeteren. Van der Lee heeft het college van B en W om een reactie gevraagd.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.