Volledig scherm
© stock.xchng

Heusden maakt minder bekend op pagina, meer op internet

VLIJMEN - De gemeente Heusden gaat in de loop van volgend jaar geen officiële bekendmakingen meer publiceren op de gemeentelijke informatiepagina in een huis-aan-huisblad. De pagina blijft wel bestaan, omdat veel Heusdenaren veel waarde blijken te hechten aan deze vorm van communiceren.

De officiële bekendmakingen komen op de website van de overheid. Op de gemeentelijke informatiepagina in de krant blijft wel allerlei andere informatie staan, plus verwijzingen naar andere sites met de bekendmakingen.

Digitaal
Heusden wil sowieso meer digitaal gaan communiceren met de inwoners, via Twitter, Facebook, apps en de site. Overigens drong de politiek er afgelopen week nog op aan om traditionele manieren van communicatie, zoals 'ouderwetse' brieven, niet te vergeten. Dit naar aanleiding van de invoering van 'omgekeerd inzamelen' van afval, dat in de loop van volgend jaar vrijwel zeker overal in Heusden wordt ingevoerd.

Volgende week verschijnt de informatiepagina voor het laatst in weekblad De Scherper. In elk geval tot eind van het jaar komt die pagina in de Heusdense Courant, aangezien De Scherper uit de markt wordt genomen.

Waalwijk, Heusden e.o.