Volledig scherm
De Ster in Nieuwkuijk. © Google Streetview

Hoop gloort nog voor De Ster in Nieuwkuijk

NIEUWKUIJK – Het is nog niet definitief over en sluiten voor uitgaanscentrum De Ster in Nieuwkuijk. Na het faillissement hebben meerdere partijen serieuze interesse getoond in een overname.

De komende tijd moet blijken of echt iemand nieuw leven durft te blazen in de bekende horecagelegenheid aan de Nieuwkuijksestraat. „Maar ik heb goede hoop”, stelt pandeigenaar Hans van Buul.

Nadat de Ster Party & Events vorige maand failliet ging, hebben diverse belangstellenden zich gemeld bij curator Maurice Winkels. Een aantal heeft alleen interesse in het inventaris, anderen zien ook wel iets in het hele uitgaanscentrum. „We zetten voorlopig in op een doorstart”, aldus Winkels.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.